05.10.2022 – 09.10.2022 Art The Hague 2022 Bob Bonies, Marian Bijlenga, Ien Lucas, Cor van Dijk, Yumiko Yoneda, Michel Hoogervorst Visit

De Belgische kunstenaar Willy De Sauter (Brugge, 1938) werkt al sinds de jaren 1960 aan een consistent oeuvre, gebruikmakend van een fundamentele vormentaal. Terwijl zijn eerste werken voornamelijk opgebouwd waren door het consequent herhalen van lijnpatronen, is hij zich meer recent gaan toeleggen op monochrome krijtschilderijen en -objecten.

Jan van Munster (1939) studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en het Instituut voor Kunstnijverheidsonderwijs in Amsterdam, later de Gerrit Rietveld Academie.

Zijn thema is energie; temperatuur, magnetisme, radioactiviteit en elektriciteit vormen het vertrekpunt voor vele werken waarmee hij het onzichtbare zichtbaar maakt. Zijn werk is te zien op tal van locaties in binnen- en buitenland en het is opgenomen in (inter)nationale collecties.

Jan van Munster is oprichter en bedenker van het concept van Stichting IK.

Van harte welkom
6 september t/m 24 oktober 2020. U bent van harte welkom de tentoonstelling te bezoeken. De galerie is tijdens deze tentoonstelling open van donderdag t/m zaterdag 12 - 17 uur en iedere zondag 13 - 17 uur