10.10.2021 – 07.11.2021 Pat Andrea solo tentoonstelling, recente schilderijen en tekeningen. Museum More (Gorssel) toont van 10 oktober t/m 23 januari 2022 een retrospectief. Visit

De internationaal geprezen Nederlandse meesterschilder Pat Andrea (1942) is een van de meest prominente figuren in het Europese realisme en de nieuwe figuratieve iconografie.

In 40 jaar tijd was zijn werk te zien in honderden tentoonstellingen, waaronder vijf overzichtstentoonstellingen. Zijn werk is opgenomen in enkele van de meest prestigieuze museumcollecties ter wereld, waaronder MOMA (New York), Centre Georges- Pompidou (Parijs), Museo Nacional de Bellas Artes (Buenos Aires) en het Stedelijk Museum (Amsterdam).

Van harte welkom
de galerie is geopend van donderdag t/m zaterdag van 12 - 17 uur en iedere zondag van 13 - 17 uur. U bent van harte welkom de solo tentoonstelling van Pat Andrea te komen bekijken. Gelijktijdig met de tentoonstelling in de galerie toont Museum More in Gorssel een groot retrospectief. Tevens wordt er een prachtig nieuw boek gepubliceerd.